Προφίλ Εταιρίας

Η εταιρία PETROIL ΘΕΡΜΑΝΣΗ αποτελεί κομμάτι της Ελληνικής Αγοράς στον ενεργειακό κλάδο και ειδικότερα στο πεδίο της ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ από το 1994 και ως σήμερα.

Συνεχίζοντας την εμπορική της δραστηριότητα προμηθεύει ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ μέσω Χονδρικής Πώλησης στους μεταπωλητές καυσίμων.

Δραστηριοποιείται δυναμικά στην ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ με ιδιόκτητα βυτιοφόρα σε πολυκατοικίες, οικίες και εργασιακούς χώρους.

Επεκτείνετε σήμερα στα ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ εισάγοντας νέα προιόντα για να εξυπηρετήσει νέες ανάγκες που προκύπτουν για τον καταναλωτή όπως

  • ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ
  • ΠΕΛΛΕΤ
  • ΜΠΡΙΚΕΤΕΣ

Διατηρώντας χαμηλό προφίλ προβάλετε κυρίως μέσω των ποιοτικών προιόντων που παρέχει και της εξαίρετης εξυπηρέτησης που απολαμβάνουν οι πελάτες της. Οι ευχαριστημένοι πελάτες είναι η ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ της.

Η εταιρεία μας συνεχίζει απτόητη να δίνει το παρόν στην αγορά παρά το αντίξοο περιβάλλον που έχει προκύψει και υπόσχετε στους πελάτες της πως θα βρίσκετε κοντά τους έτοιμη να εξυπηρετήσει με χαμηλές τιμές, ποιότητα, γρήγορη ευγενής εξυπηρέτηση, ειλικρίνια, ευελιξία.

Η PETROIL πιστεύει πως το μυστικό της επιτυχίας της βρίσκετε στον καλό συνδιασμό του τρίπτυχου:

ΠΟΙΟΤΗΤΑ - ΤΙΜΗ - ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ = ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

Προϊόντα